%10 indirim

Ernet Sirkeli Temizleyici 750 ml

Ürün Kodu : 1203362
44,90 TL
49,90 TL
Adet:
  • Ürün Özellikleri
  • İade ve Değişim
  • Yorumlar (0)
  • Ernet Sirkeli 750 ml.jpg (289 KB)

    Sirkenin Temizlik Gücü Elma Kokusu ile Evlerde! Ernet Sirkeli Çok Amaçlı Temizleyici, içeriğindeki doğal aktif madde sayesinde kullanılan yüzeyi temizler ve hijyen sağlar.

    Kullanım Alanları ; Mutfak evye ve tezgahlarında, çaydanlıklarda, fırın içi temizliğinde, buzdolabı temizliğinde, banyo fayans, lavabo ve klozet temizliğinde. Kullanım Şekli; Temizlenecek yüzeye püskürtünüz ve yüzeyi temiz bir bezle kuruyana kadar siliniz.

    Mutfak: Evye ve mutfak tezgahını temizler ve hijyen sağlar. Çaydanlık: Çaydanlıkta oluşan kireç ve tortuları temizlemek için 1 L suya 1 çay bardağı Ernet Sirkeli ürünü ilave ederek kaynatınız. Daha sonra çaydanlığı iyice yıkayarak durulayınız.

    Fırın İçi: Fırın içi temizliğinde günlük yağ ve kirleri temizler. Kirli alana püskürtüp etki etmesi için 5-10 dakika bekletiniz ve siliniz.

    Buzdolabı: Buzdolabı içindeki kirleri ve lekeleri temizlerken kötü kokuların giderilmesinde yardımcı olur ve hijyen sağlar. Püskürtülerek veya beze dökerek uygulanabilir. Durulama gerektirmez.

    Banyo, Fayans, Lavabo ve Klozet: Kireç ve su lekelerini, kirleri temizler, parlatır ve hijyen sağlar.

    Bulaşık Makinası: Parlatıcı gözüne 15-20 ml ilave diniz (parlatıcı kullanmadan) bulaşıkların ve makinenin parlamasını, makinedeki kireç ve deterjan kalıntılarının temizlenmesini sağlayacaktır. Derz Temizliği: Ürünü kirli yüzeye püskürterek 5 dakika bekletiniz. Uygulama yaptığınız alanı fırçalayınız. Su ile durulayınız ve kurulayınız.

    Evcil Hayvan Alanları: Evcil hayvanların yaşadıkları ve temas ettikleri alanları (seramik, halı, koltuk gibi) temizler ve hijyen sağlar.

Kampanya
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.